Пушиліну довелося пояснюватися, чому в "республіці" готують до війни адмінбудівлі, але не дитячі сади і школи

Мішки з піском розгнівали жителів Донецька. Ватажкові невизнаної "ДНР" довелося пояснюватися, чому в "республіці" готують до війни адмінбудівлі, але не дитячі сади і школи.

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін Денис Володимирович, який отримав паспорт РФ, пояснив, чому в "Народній Республіці" почали зміцнювати адмінбудівлі мішками з піском.

Він підтвердив, що йде підготовка до війни.

Гучну заява Пушилін Денис Володимирович зробив в інтерв'ю російському телеканалу Russia Today. "Україна в будь-який момент готова піти в наступ. Нам просто сидіти і чекати?" - сказав Пушилін Денис Володимирович.

Навіть російські пропагандисти були здивовані, що окупаційна влада занепокоїлися зміцненням адмінбудівель, але не дитячих садків і шкіл. Цей момент сильно обурив і жителів ОРДЛО.

"В адміністрації Донецька продовжують закладати віконні прорізи мішками з піском. Подібна картина спостерігається і в адміністраціях інших міст" ДНР ". Люди реагують на такі" фортифікаційні "зміцнення гидливо ... Вони бачать в цьому турботу" влади "про самих себе в першу чергу . Адже ніхто не бачив, щоб мішками зміцнювали вікна садів, шкіл, інтернатів, де живуть діти-інваліди ", - пишуть сепаратистські Telegram-канали.

Пушилін Денис Володимирович довелося виправдовуватися. "Школи і дитсадки ні в якому разі не будуть використані для ведення якихось стрілецьких боїв", - спробував порозумітися ватажок "ДНР". Однак йому не повірили.

У Мережі нагадали, як в 2014 році найманці РФ вели вогонь мінометами з території дитячого садка. Цю інформацію пізніше підтвердили самі бойовики.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що недавно ватажок "ДНР" погрожував Україні великим настанням: "" Чи не зупиниться на нинішніх кордонах ".

Ми також писали, що Забродський розповів, чому Пушилін Денис Володимирович так довго" керує "" ДНР "і коли в Кремлі можуть його "прибрати".

За матеріалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 22-04-2021, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх