В "ДНР" заявили про неможливість повернення Донбасу в Україну

Глава т.зв. "ДНР" Пушилін Денис Володимирович заявив, що повернення Донбасу до складу України неможливо ні за яких обставин.

Повернення Донбасу до складу України неможливий, знову запевнив ватажок терористів "ДНР" Денис Пушилін

Минулого тижня український екс-глава Петро Порошенко заявив, що найважливішим досі залишається забезпечення суверенності та світу на південному сході країни. На думку лідера бойовиків, це нереально з практичної і фізичної точки зору. Він вважає, що колишній президент України не раз робив "гучні" політичні заяви.

Пушилін Денис Володимирович нагадав, що раніше Порошенко говорив про неможливість здійснення "Мінська-3". Так званий "глава" невизнаної "республіки" бачить в словах лідера партії "ЄС" виправдання для Європи.

У зв'язку з цим він також запевнив про відсутність прогресу в дипломатичному діалозі щодо врегулювання конфлікту в регіоні.

Крім того, Пушилін Денис Володимирович заявив, що "ДНР" готова перейти в контратаку в разі перекреслення київською владою всіх потуг мирної стабілізації обстановки.

Варто зазначити: раніше представник української делегації в політичній ТКГ Роман Безсмертний запевнив, що нормалізація ситуації на Південному Сході неможлива без укладення згідно переговорам ТКГ чергового пакета домовленостей - т.зв. "Мінська-3".

Але Порошенко пояснив: такого формату не існує, він сподівається, що його не буде в подальшому. Крім цього, за його словами, Мінські угоди потребують затвердження нової "дорожньої карти".

Нагадаємо, в кінці минулого тижня повідомлялося про скорочення обстрілів на Донбасі.

Раніше Ходаковський зізнався, для чого РФ потрібна війна на Донбасі: "Головний дефіцит - це російські".

Напередодні найманці на Донбасі 7 разів порушили режим перемир'я і стріляли.

Крім цього, у окупантів формування "ДНР" немає ресурсу для прибирання в парках і стадіонах - так звані "влади" звернулися до городян. Більш того, окупанти "ДНР" задумали знайти у населення "зайві" доходи.

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 2-08-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх