Двом організаторам скандальних вечірок, де знущалися з дівчат, оголосили підозру: подробиці

Блогеру та його спільнику, які були одними із організаторів вечірок, де знущалися з дівчат, повідомлено про підозру за фактами виготовлення, зберігання та розповсюдження зображень порнографічного характеру, вчинених за попередньою змовою групою осіб. Про це інформує пресслужба Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, підозрювані домовилися створювати контент сексуально-насильницького характеру за участі жінок для подальшого розповсюдження.

"Вони орендували квартиру у столиці. Туди запрошували дівчат, розпивали з ними спиртні напої, доводячи їх до безсвідомого стану. Користуючись безпорадним станом жінок, вони здійснювали вульгарні дії, а також імітацію статевих актів, при цьому знімали все це на власні мобільні телефони",- йдеться у повідомленні.


Зазначається, що відзнятий матеріал викладали у телеграм-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі. За результатами обшуків за місцем їх проживання виявлено та вилучено мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки та інші докази, що свідчать про їх протиправну діяльність.

Наразі до суду скеровані клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. За скоєне їм загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. До того ж, вказується, що діє перевірка причетності підозрюваних до шахрайських дій під час збору добровільних внесків на потреби ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що широкого розголосу ця історія набула після того, як 31 січня журналістка Ярослава Кравченко та кілька активісток опублікували інформацію про хлопців, які в Києві знайомилися з дівчатами та влаштовували вечірки з алкоголем і наркотиками. У прямому ефірі вони знущалися над дівчатами, які були без свідомості або у стані сильного алкогольного сп'яніння.
Добавлено: 2-02-2023, 11:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх