Лавров про спільне рішення ОРДЛО і Росії: "Нехай тепер українська влада випробує почуття сорому"

Лавров заявив, що після спільного рішення "ЛДНР" і Росії Україні стане соромно.

Москва підтвердила, що рішення бойовиків "ЛДНР" передати групу українських бранців Віктору Медведчуку було прийнято після підтримки з боку Росії. Про це російським ЗМІ під час прес-конференції в Москві заявив глава МЗС Сергій Лавров.

"Республіки (ОРДЛО - ред.) За нашої підтримки, як ви знаєте, оголосили (про це) в односторонньому порядку", - сказав він. Більш того, російський дипломат звинуватив Україну в затягуванні обміну полоненими, незважаючи на те, що під приводом постійних відмовок в ТКГ відмовилися від обміну саме представники ОРДЛО напередодні новорічних свят.

Лавров звинуватив у зриві Україну і заявив, що тепер, після рішення Москви і бойовиків, українській владі буде соромно. "Нехай хоча б українська влада випробує почуття сорому, за те, що обмін" всіх на всіх ", як домовлявся раніше, затягується з причин, які не мають ніякого відношення до гуманітарних міркувань", - заявив російський міністр. Раніше на Донбасі загинув відомий бойовик з "ДНР". Напередодні Росія відкинула одну з головних вимог України Донбасом.

За матеріалами:  "Діалог.UA": 
Добавлено: 19-01-2021, 10:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх