ФРН допоможе Києву в обмін на санкції по СП-2

Берлін домагається скасування санкцій по Північному протоку-2 в обмін на підтримку України

Німеччина надасть більш активну допомогу Україні, якщо Вашингтон скасує свої санкції по Північному потоку-2.

Німеччина готова надати "більш рішучу підтримку Україні", якщо США відмовляться від нових санкцій проти учасників проекту Північний потік-2. Про це йшлося під час переговорів влади ФРН зі США, повідомила в четвер, 18 березня, газета Handelsblatt з посиланням на джерела в Кабміні ФРН.

У Берліні відзначили, що раніше неодноразово заявляли, що Україна повинна зберегти за собою роль транзитера російського газу. "Доля економіки України тісно пов'язана" з цим, нагадує Handelsblatt.

Німеччина не підтримує санкції США проти учасників Північного потоку - 2. З цього приводу ведуться закриті переговори з адміністрацією американського президента Джо Байдена. Влада ФРН жодного разу офіційно не інформували про хід цих переговорів.

Нагадаємо, сьогодні Держдеп попередив учасників Північного потоку-2, що всі спроби будівництва відслідковуються, проти компаній-участность будуть вводити санкції.

Нагадаємо, раніше Блінкен заявляв, що СП-2 загрожує Україні і Польщі економічно, а також порушує принципи енергетичної безпеки самого Європейського Союзу.

Німеччина хоче добудувати СП-2 і тягне час - ЗМІ

За матеріалами:  Корреспондент.net
Добавлено: 19-03-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх