Інцидент у Криму: РФ звернулася до Британії (ФОТО+ВІДЕО)

Міноборони Британії: військові РФ не стріляли по есмінцю, корабель був у водах України/ Арестович: РФ видала вчення за обстріл корабля


РФ заявила про інцидент із британським кораблем у Чорному морі і так намагається зірвати навчання Сі Бриз, вважає Арестович.


Росія представила артилерійські навчання в анексованому Криму як обстріл британського есмінця Дефендер, вважає радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Про це він сказав в ефірі Україна 24 в середу, 23 червня.


"За повідомленням британської сторони, ніякого обстрілу не було.


Росіяни видали артилерійські навчання, які у них там проводилися на певній відстані від маршруту британського есмінця, за нібито обстріл. І для мене це зараз виглядає як інформаційно-психологічна операція стратегічного масштабу, яка з російської сторони була реалізована на рівні офіційних повідомлень і заяв Міністерства оборони РФ і яка спрямована на підрив навчань Сі Бриз-2021", - відзначив Арестович.

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) June 23, 2021

А Британія заявила, що корабель мирно проходив через територіальні води України, по ньому не стріляли пише  Корреспондент.net 


Добавлено: 23-06-2021, 18:10
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх