Командирам російської армії наказали бути готовими до наступу, - CBS News

Про це повідомив військовий кореспондент Девід Мартін в ефірі CBS News, повідомляє «Хвиля».

Ведуча уточнила, що президент США Джо Байден упевнений у тому, що вторгнення Росії відбудеться, оскільки президент РФ Володимир Путін вирішив це зробити.

«Оскільки американська розвідка готує, що російські війська отримали наказ зараз бути готовими до наступу. Вони просуваються все ближче і ближче до кордону [з Україною], щоб атакувати позиції. Командири на місцях роблять спеціальний план, як вони будуть маневрувати у своєму секторі бою «, — сказав він.



Також на окупованих територіях Донецької та Луганської областей у рамках загальної мобілізації проводять призов підлітків віком від 16 років. Про це написала у своєму Telegram-каналі Уповноважений з прав людини Верховної Ради Людмила Денісова, посилаючись на інформацію правозахисних організацій, які працюють в ОРДЛО, повідомляє "ДС".



Американська компанія Maxar, що спеціалізується на супутникових знімках зафіксувала нові польові розгортання бронетехніки та військ Росії біля українського кордону. Компанія повідомила, що всюди в районі військового гарнізону в Солоті, що неподалік наших рубежів, було помічено великі сліди автомобілів і кілька колон бронетехніки.



За матеріалами: Хвиля
Добавлено: 21-02-2022, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх