На Хортиці діти малювали світ, вільний від булінгу. До них приєднався очільник регіону

На Хортиці діти лише за одну годину створили понад тисячу малюнків світу, що вільний від булінгу та агресії. Майстер-клас для них провів відомий режисер-аніматор Олег Маламуж, що спеціально завітав до Запоріжжя.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Понад 140 школярів та вихованців інтернатів за допомогою маркерів і паперу розповіли про дружбу та повагу до ровесників. Хтось з дітей малював вперше, а хтось вже давно мріє стати професійним художником.  До малювання приєднався і голова облдержадміністрації Олександр Старух, який зобразив усміхнену та щасливу дитину.

- Щоб навчитися малювати, достатньо 17 годин. Усі діти талановиті, головне – не боятися почати малювати та вчитися. За методикою швидкого малювання можна робити скетч за одну хвилину. Сьогодні ми з вами разом зробили понад тисячу зображень. Тепер я кожному із вас бажаю намалювати свою тисячу малюнків, - звернувся до дітей Олег Маламуж.

Процес малювання знімали професійні оператори і вже дуже скоро цей художній флешмоб стане частиною кліпу проти булінгу “Є інші варіанти”. Його можна буде подивитись у соцмережах, зокрема на сторінках Олега Маламужа та Олександра Старуха.


Добавлено: 5-06-2021, 06:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх