У Запорізькій області в наявності чотири вакцини, - посадовці

В Запорізькій області є всі зареєстровані та дозволені для використання вакцини. Це Pfizer-BioNTech, CoronaVac, AstraZeneca та Moderna. Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя. Крім того, за рекомендаціями Міністерства охорони здоров'я, робити щеплення можна і дітям, але лише тим, кому виповнилося 12 років і лише після консультації з лікарем.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА з посиланням на першого заступника голова облдержадміністрації Володимира Шустова.

- Наразі в державі триває 5 етап вакцинації громадян від COVID-19. Зробити щеплення може кожен охочий. Для цього необхідно лише прийти до найближчого пункту вакцинації. З минулого тижня всі центри масової вакцинації у Запорізькій області працюють в щоденному режимі, щоб кожен встиг зробити щеплення, -  повідомив Володимир Шустов.

Всі вакцини, які сьогодні використовуються в Україні, довели свою ефективність. Вони однаково рятують життя. Тому вибір лише один –  робити щеплення, щоб захистити себе та своїх рідних, - наголосив Володимир Шустов.

Він зазначив, що зробити щеплення бажано до осені, оскільки саме в цей холодний період слабшає імунітет та збільшується ймовірність захворіти на різні вірусні інфекції. Він звернувся до усіх жителів Запорізького краю з закликом не відкладати на потім це важливе питання.

- Якщо ви піклуєтесь про своє здоров’я, життя своїх рідних та близьких, не хочете тижнями лікуватись і довго відновлюватись після COVID-19, вакцинуйтесь вже зараз! Оберіть своє здоров’я, родину та свободу від COVID-19, -  звернувся до запоріжців Володимир Шустов.
Добавлено: 2-08-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх