Протягом минулої доби ворог здійснив 119 обстрілів позицій українських захисників

Триває 352 доба повномасштабній збройній агресії рф та героїчної боротьби України. Захисники Запорізького краю продовжують давати гідну відсіч окупантам та утримують рубежі оборони.

Про це інформує пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації.

«На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 119 обстрілів позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення», – йдеться у повідомлені в ОВА.

Також, за інформацією від ГУНП у Запорізькій області, минулої доби окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів Запоріжжя, Дружелюбівка, Малинівка, Новоданилівка, Новодарівка, Степове, Мала Токмачка, Чарівне, Гуляйполе, Комишуваха, Ольгівське, Новоандріївка, Щербаки, Білогір'я, Червоне, Залізничне, Малі Щербаки, Кам'янське, Степногірськ.

Вже відомо про 15 повідомлень за фактом руйнування осель громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.
Добавлено: 10-02-2023, 12:17
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх