В поліції показали наслідки обстрілів в Запорізькій області: є загибла жінка

Протягом 11 та 12 лютого російські окупаційні війська обстріляли об’єкти цивільної інфраструктури населених пунктів Запорізького, Пологівського та Василівського районів. Під ворожим вогнем загинула одна людина. Про це інформує пресслужба Запорізької ОВА із посиланням на ГУНП області.

Повідомляється, що за дві доби росіяни завдали понад 170 ударів по території Запорізької області.

Так, 11 лютого військові рф поцілили із зенітно-ракетного комплексу «С-300» в приватний сектор міста Вільнянськ. Ракета влучила в територію приватного домоволодіння. В результаті цього в найближчих до осередка вибуху будівлях вибиті вікна і двері, пошкоджені дахи та господарчі споруди.



У Дружелюбівці Запорізького району в результатів ударів дронами-камікадзе «Shahed 136», частково зруйнована складська будівля фермерського господарства з послідуючим займанням уламків конструкцій. Пожежу нейтралізували працівники ДСНС. Загиблих немає.



Вкотре під ворожим вогнем опинився Степногірськ. Без вікон та з пошкодженими дверима залишився багатоповерховий будинок. 70-річна пенсіонерка, яка в цей час перебувала на прибудинковій території, загинула.

За зібраними матеріалами слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомляли, що українські військові відбили ворожу атаку у Пологівському районі Запорізької області.
Добавлено: 13-02-2023, 16:37
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх