Минулої доби ворог здійснив 117 обстрілів позицій українських захисників

Триває 356 доба героїчної боротьби України у повномасштабній війні з рф. На Запорізькому напрямку ЗСУ продовжують утримувати рубежі оборони та давати гідну відсіч окупантам.

Про це інформує пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації.

«На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 117 обстрілів позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення», – йдеться у повідомлені в ОВА.

Крім того, за інформацією від ГУНП у Запорізькій області окупанти вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Малинівка, Новоданилівка, Лук'янівка, Ольгівське, Оріхів, Червона Криниця, Полтавка, Запорожець, Гуляйполе, Мала Токмачка, Чарівне, Новоандріївка, Білогір'я, Червоне, Староукраїнка, Степногірськ, Степове, Кам'янське.

Вже відомо про 15 повідомлень за фактом руйнування осель громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів рашистів.
Добавлено: 14-02-2023, 09:08
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх