75 ударів по території Запорізького регіону за добу: в поліції показали наслідки ворожих обстрілів (Фото)

За добу поліцейські зафіксували 75 ударів по території Запорізького регіону: зруйновано будинки та господарські будівлі населених пунктів Пологівського та Василівського районів. Про це повідомляє пресслужба ОВА із посиланням на поліцію області.

Зазначається, що 13 лютого співробітники поліції зареєстрували 15 повідомлень про зруйновану житлову та цивільну інфраструктури. Інформація щодо постраждалих не надходила.

"Російські військові 8 разів атакували Запорізьку область, застосовуючи авіацію та реактивні системи залпового вогню. Крім того, нанесли 66 ударів зі ствольної артилерії", - йдеться у повідомленні ОВА.



Значних руйнувань зазнали житлові сектори Гуляйпільської та Оріхівської громад: потрощені фасади будинків, дахи, вікна та паркани. Подекуди вщент зруйновані господарські будівлі та споруди, згоріли транспортні засоби громадян.

Крім цього, внаслідок ворожого обстрілу села Приморське Василівського району в одному з будинків повилітали вікна.



Усі факти збройної агресії задокументовані правоохоронцями. За зібраними доказовими матеріалами слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за статтею 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.
Добавлено: 14-02-2023, 16:05
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх