У Запорізькій області росіяни обстріляли 12 населених пунктів

Минулої доби, 21 лютого російські окупаційні війська обстріляли 12 населених пунктів Запорізької області. Про це інформує пресслужба Обласної військової адміністрації.

Так, під ворожий вогонь потрапили населені пункти Червоне, Білогір'я, Залізничне, Чарівне, Ольгівське, Новоданилівка, Малинівка, Гуляйполе, Оріхів, Кам'янське, Степове та Комишуваха.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, надійшло 12 повідомлень про руйнування будинків місцевих мешканців та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів.

"На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів", - зазначають в ОВА.

Протягом минулої доби ворог здійснив 59 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Раніше ми повідомляли, що впродовж 17, 18, 19 та 20 лютого на території Запорізького, Пологівського та Василівського районів Запорізької області відбувалися обстріли. Пошкоджені житлові сектори, об’єкти цивільної та критичної інфраструктури.
Добавлено: 22-02-2023, 10:29
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх