Мін'юст позбавив дозволу на діяльність нотаріусів, що пішли на співпрацю з окупантами

Міністерства юстиції України анулювало свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю нотаріусам Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Про це стало відомо з повідомлення Міністерства юстиції України.

13 березня 2023 року відбулось засідання Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату при Міністерстві юстиції України, на якому були розглянуті подання Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про необхідність анулювання свідоцтв про право на зайняття нотаріальною діяльністю у регіонах України, що наразі є тимчасово окупованими рф.

Сьогодні, мер тимчасово окупованого міста Мелітополь Іван Федоров повідомив, що згідно з цим рішенням відомо, що права займатися нотаріальною діяльністю позбавили шістьох нотаріусів з тимчасово окупованих територій Запорізької області.

«Олександр Бєднов, Наталя Бєднова, Ольга Мозгіна, Віктор Косенков, Наталя Постол, Ольга Зиріна пішли на співпрацю з ворогом і вже працюють по законодавству країни-окупанта, оформлюючи в правовому полі рф віджате в українців майно та підтверджуючи інші незаконні оборудки. Право називатися нотаріусами, а також гідність і честь вони вже втратили», – йдеться у повідомленні.
Добавлено: 23-03-2023, 13:28
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх