У Запоріжжі міграційні поліцейські депортували іноземця з кримінальним минулим, який незаконно перебував на території України

29 березня правоохоронці у Запорізькій області провели заходи з видворення за межі України 36-річного іноземця, який раніше відбував покарання за особливо тяжкий злочин.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Відомо що, у 2012 році громадянин Молдови був засуджений Березанським районним судом Миколаївської області до 14 років ув’язнення за вчинення особливо тяжких злочинів — замаху на вбивство та розбійного нападу за обтяжуючих обставин. Згодом, за станом здоров’я був достроково звільнений з місць позбавлення волі. Після відбування 11 років покарання у чоловіка не було законних підстав для перебування на території України.

Наразі чоловіку згідно з Кодексу України про адміністративні правопорушення, працівниками Управління державної міграційної служби у Запорізькій області накладено штраф у розмірі 1700 гривень та прийнято рішення про примусову депортацію до батьківщини із забороною в’їзду на території України на п’ять років.

Нагадаємо, раніше запорізькі міграційники викрили громадянина Західної Африки, який перебував на території України у нелегальному статусі.
Добавлено: 31-03-2023, 12:16
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх