У Запорізькій області агресором пошкоджені щонайменше 10 тисяч цивільних об’єктів

Як повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства та капітального будівництва Запорізької обласної військової адміністрації Віталій Литвиненко, на сьогодні за інформацією громад у нашій області пошкоджено 10 135 цивільних об’єктів, з яких половина є житловими будинками. Про це чиновник розповів на виїзному засіданні міжфракційного депутатського об’єднання «Добробат — добровольчий будівельний батальйон» за участю народних депутатів Геннадія Касая (Запоріжжя) та Володимира Крейденка (Мелітополь).
Держслужбовець підкреслює, що в реальності число пошкоджених будинків є більшим, адже інформація щодо стану цивільної інфраструктури в зоні активних воєнних дій постійно змінюється.
Віталій Литвиненко зазначив, що 85% пошкоджених багатоквартирних будинків підлягають відновленню, 15% — до відновлення непридатні. За словами держслужбовця, у приватному секторі руйнувань більше.
Заступник керівника Запорізької обласної військової адміністрації Геннадій Тімченко також зазначив, що на відновлення найбільш пошкоджених багатоквартирних будинків міста Запоріжжя коштуватиме бюджету 836 млн грн.
Добавлено: 25-04-2023, 12:09
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх