100 днів від призначення: у Запоріжжі відбулась пресконференція із головою Запорізької обласної військової адміністрації

Фото: "Panoptikon"

Сьогодні у Запорізькому обласному центрі молоді відбулось відкриття відновленого медійного центру, у якому пройшла пресконференція очільника Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашко. Зустріч із запорізькими журналістами була призначена з нагоди 100 днів на посаді голови Запорізької ОВА.

Також на питання журналістів відповідали: начальник Головного управління Національної поліції у Запорізькій області, полковник поліції Артем Кисько, керівник Запорізької обласної прокуратури Сергій Спільник та заступник начальника управління Служби безпеки України у Запорізькій області Тарас Козлов.

Журналісти дізналися, яка наразі ситуація із роботою військової адміністрації та депутатів обласної ради, які подальші кроки заплановані після деокупації області, а також які кадрові зміни плануються у майбутньому.

Відповідаючи на питання журналістів "Паноптикону", щодо розширення повноважень Запорізької обласної державної адміністрації, який дозволить керівнику ОВА тимчасово взяти на себе повноваження бездіяльного органу, Юрій Малашко відповів, що:
“Наразі законопроєкт перебуває в комітеті оборони і вже найближчим часом ми будемо захищати цей законопроєкт, який проданий Президентом України. Я маю надію, що у Верховній раді проголосують про розширення повноважень Запорізької обласної адміністрації”.


100 днів від призначення: у Запоріжжі відбулась пресконференція із головою Запорізької обласної військової адміністрації

Фото: "Panoptikon"


Як повідомляв раніше “Паноптикон”, Запорізький народний депутат Геннадій Касай розповів, що законопроєкт, який Президент вніс на розгляд Верховної Ради фактично призупинить повноваження обласного депутатського корпусу. Така можливість передбачена Законом України «Про правовий режим воєнного стану».

Щодо кадрових змін та стосовно нещодавнього звільнення скандальної заступниці колишнього очільника Запорізької ОВА Злати Некрасової, Малашко повідомив, що Некрасову було звільнено за його розпорядженням.

“Для таких посадових осіб є спеціальне законодавство. Відповідно до нього, одразу після призначення голови міської чи обласної державної адміністрації, колишні заступники повинні написати заяву про звільнення. Вона цього не зробила, а тому була звільнена згідно зі спеціальним законодавством”, - зазначив Малашко.

На пресконференції було повідомлено про 2 кримінальні провадження стосовно справи з розкрадання гуманітарної допомоги. Наразі триває досудове розслідування та було створено єдина інформаційна система розподілу гуманітарної допомоги. За словами обласного голови, ніякі посадовці там не можуть вплинути на розподіл допомоги та відноситися до нього. Крім того, Малашко зазначив, що найближчим часом планується провадження нових кадрових змін, про яких буде повідомлено додатково найближчим часом.

Щодо майбутнього відновлення та відбудови Запорізької області й обласного центру, відповідаючи на питання “Паноптикону”, голова області відповів, що:
“Чотири будинки будуть відновлюватися коштом міського бюджету, ще 7 будинків будуть відновлювати коштами державного бюджету. У нас є країни-партнери, з якими вже є домовленості, але ми розуміємо, що найголовніше наше завдання — це деокупація. Після деокупації та після обрання державної влади на місцях, ми зможемо зрозуміти, який об'єм допомоги від наших партнерів нам буде потрібен”.

Також, було обговорено питання відновлення приватного сектору. За словами Юрія Малашко, наразі коштів на відновлення будинків у приватному секторі немає. Але ведеться робота з реєстрування приватного сектору в реєстр, після чого за тиждень відповідна комісія має надати відповідь стосовно об’єму пошкоджень та розміру коштів, необхідних для відновлення або компенсацій.

До того ж Малашко зазначив, що в області є населені пункти, що можуть бути вщент зруйновані окупантами: “Ми будемо розраховувати на відновлення в залежності від бажання бізнесу повертатися та працювати на місцях”.

Підсумовуючи свої 100 днів на посаді голови Запорізької обласної військової адміністрації, Юрій Малашко зазначив, що:
“Все ж таки, бути керівником Запорізької обласної військової адміністрації це трошки інше ніж бути керівником чи служити у Службі безпеки України та мати певний досвід з цієї справи. Але я думаю що ми всі разом, разом із моїми радниками будемо робити все, щоб наша Запорізька область була найкращою областю. Так воно і має бути”.



Фото: "Panoptikon"
Добавлено: 22-05-2023, 16:37
4

Похожие публикации


Комментарии (4)

avatar
0
#1 Гість Irensajap
Дозволяет осознать, насколько зачастую люди прерывают выполнение задания. Возможен, отказываются от заполнения информации для дальнейшей оплаты заказа. Испробуйте подписывать изображения убедительными превосходствами и деталями раскрутку сайта заказать в Москве. Сбор сведений для поведенческих метрик не представляет собой специального труда, чай все происходит механически, не требуется интервьюер, наблюдатель. Следственно данный метод считается простым и доступным по цене вариантом проверки ux-метрик. Все данные накапливаются в веб-аналитике и итогах изыскания приложений с учетом сессий пользователей, истории поиска, трекинга багов и прочих показателей. Либо дозволено собирать информацию о пользовательском навыке в процессе других испытаний, таких как слежение, ай-трекинг, юзабилити-тест, a/b-тестирование. Значимость перечисленных метрик неоспорима, впрочем с их поддержкой невозможно получить полное представление о обстановки, осознать, в чем повод определенного яруса показателей. Эти задачи решаются за счет отношенческих метрик. Подсказки и навигационные сигналы могут направить пользователя к сокровенным cta-кнопкам открыть ссылку сейчас. keys: реклама сайта в Москве, купить раскрутку сайта в Москве, продвижение в Москве, сео раскрутка в Москве, нужна раскрутка сайта в Москве, продвижение в Москве, https://www.siteownersforums.com/showthread.php?t=469480 https://www.siteownersforums.com/showthread.php?t=469480&goto=nextnewest https://www.siteownersforums.com/showthread.php?p=810444
avatar
0
#2 Гість Irensajap
Robots. Txt. Не используйте прилагательные и добротные ключи типа «наилучший телефон», «наилучший отель во львове», «вкуснейшие пряники» раскрутка сайтов стоимость в Воронеже. Удостоверитесь, что в файле robots. Txt не закрыт доступ к картинкам, js- и css-файлам для поисковых роботов. Об этом можете подробнее почитать тут. Скорость загрузки. Проверьте данный параметр через pagespeed insights. Введите url своего сайта и на вкладке «для мобильных» посмотрите показатель. Если он поменьше 70 баллов, то источнику надобна оптимизация. Такие заголовки зачастую повышают ctr, но их также зачастую игнорируют роботы посмотреть дополнительные детали здесь. запросы: поисковая раскрутка в Воронеже, платная раскрутка сайта в Воронеже, раскрутку сайта заказать в Воронеже, раскрутка сайта поисковое продвижение в Воронеже, недорогая раскрутка сайта в Воронеже, продвижение сайта в google в Воронеже, https://e-n-d.ru/users_list/245059.html https://forum.dneprcity.net/showthread.php?p=481041 https://hdkaraokesong.com/space-uid-122482.html
avatar
0
#3 Angelika
The third protagonist is Gerald, a member of the Black Army of Sullivan. The second protagonist, Fiona, is a soldier of the White Army of Guinevere, that saved her life. The second system is the "Code Extension" mode, in wnich Codde Points caan be invested in either oof both arms or approximayely four body slots to raise their statistics or obtain new skills. A powerful special strijke will certainly be released if the player presses a sscond button prior to tthe circle oves to red. Enemies can additionally do Code Drives, iin which case the gamer's switch press enables forr protection as opposed to attack. Multiple Otellos can be absorbed into each arm and also switched over for use, although gathering a lot oof may lead to an "Overload" setting in which assault power is enhanced; however one Otello needs to be gone down promptly or tthe personality's hit points will certainly decrease gradually and continually. The initial one is Gene, a young guy that ends up being amnesic aftter the Arks accident. What are the best online slots too play - MOJOSLOT https://medemarcas.com
avatar
0
#4 provigil for sale
Drug information sheet. What side effects can this medication cause? where to get provigil Best what you want to know about pills. Get information here.

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх