У Запоріжжі на охорону кількох укриттів витратили більше 3 млн грн

У Запоріжжі для шести укриттів замовили охоронні послуги за 3,5 мільйона гривень сумарно.

Про які укриття йде мова та деталі щодо вартості цих послуг розповіли у Запорізькому центрі розслідувань.

Так, на початку квітня комунальне підприємство "Запоріжремсервіс" уклало договір на послуги з охорони укриттів. Інформацію про це опубліковано на порталі Prozorro.

У Запоріжжі на охорону кількох укриттів витратили більше 3 млн грн

Згідно з договором, за зазначену суму виконавець зобов'язаний забезпечувати охорону шести укриттів. Одне з них розташоване за адресою вул.Незалежної України, 39а, а друге – на вул. Сталеварів, 8. Однак інформація про розташування інших чотирьох укриттів невідома.

Раніше ЗЦР вже писав про укриття за цими адресами. Вони є одними з найдорожчих у місті.

За словами журналістів, охоронці там дійсно чергують. Згідно з документами, вони мають чергувати на обʼєктах з 8 до 8 години у встановлені замовником дні.


Щодо самої процедури, то це були відкриті закупівлі з особливостями, участь в яких взяли два учасники – Управління поліції охорони в Запорізькій області та фірма "Охоронний Холдінг".

Початкова ціна за ці послуги була ще більшою та вартувала 5,3 млн грн. Однак згодом було запропоновано пропозицію у розмірі 3,5 млн грн.

"За 2022-2023 роки "Охоронний Холдінг" отримала замовлень на 6,3 мільйона гривень. Серед найбільших замовників "Водоканал", "Міські теплові мережі" та "Запоріжелетротранс". Раніше цю фірму повʼязували з підприємствами Ахметова, зокрема комбінатом "Запоріжсталь", - додають у ЗЦР.
Добавлено: 25-05-2023, 14:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх