Запорізькі поліцейські розкрили 2 викрадення транспортних засобів 

На минулому тижні правоохоронці впіймали зловмисників, котрі намагались незаконно заволодіти автомобілями громадян у Запорізькій області. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

За даними слідства, 25 травня у 46-річного чоловіка з села Червонодніпровка був викрадений автомобіль ВАЗ-2106. Слідчі встановили, що за декілька днів до цього потерпілий надав 25-річному переселенцю свій дачний будинок для тимчасового проживання. Зрештою, разом з автівкою та особистими речами власника зник і сам квартирант. 

Поліцейські встановили місцеперебування та особу зловмисника. Ним виявився той самий квартирант, який лише декілька тижнів тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення майнових злочинів. Після того, як він заволодів транспортним засобом та майном потерпілого, злочинець поїхав у Запоріжжя, де витратив на власні потреби всі викрадені кошти.

Інший випадок із викраденням автомобіля стався 26 травня у Комунарському районі міста Запоріжжя. Зазначається, що у 60-річного місцевого мешканця невідома особа незаконно заволоділа автомобілем «Renault Duster», припаркованого у дворі багатоквартирного будинку. Власник транспорту повідомив, що напередодні втратив від нього ключі. Викрадачем виявився 41-річний раніше судимий мешканець Запорізького району, який скористався знайденими ключами та заволодів чужим автомобілем.

Обом фігурантам викрадення автівок було повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 5 років позбавлення волі. 

Запорізькі поліцейські розкрили 2 викрадення транспортних засобів 

Добавлено: 30-05-2023, 13:39
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх