«Постріляли в один одного і вбили одного службовця з Осетії»: мер Мелітополя розповів про ситуацію на окупованій території

Фото: з відкритих джерел

На вихідних, між російськими військовими відбулась перестрілка у тимчасово окупованому Мелітополі. Про це під час ефіру телеканалу «Прямий» повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

«Розпочалось це з того, що в ніч з суботи на неділю ворог почав тотально перевіряти будинки намагаючись знайти наш спротив. Він це робить вже рік і п’ять місяців. Після чого відбулась перестрілка, яка тривала декілька годин і вже у неділю нам стали відомі подробиці. Солдати єрефії постріляли один одного і вбили щонайменше одного військовослужбовця рф з Осетії», – прокоментував ситуацію Федоров.

Крім того, міський голова тимчасово окупованого Мелітополя зазначив, що окупанти почали нервувати стосовно пожвавлення на лінії фронту на Запорізькому напрямку.

«Вони почали відправляти нові підрозділи на підмогу до Запорізької лінії фронту. Так один з підрозділів, який їхав з Херсонського напрямку не доїхав і зупинився на межі Василівського та Мелітопольського районів. Зупинився надовго і точно не зможе воювати проти наших військових».

Нагадаємо, сьогодні, 12 червня, біля тимчасово окупованого російськими військами Бердянська та у Мелітополі Запорізької області пролунали вибухи.
Добавлено: 12-06-2023, 15:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх