У запорізькій школі створюють укриття за кошти благодійників

У запорізькій школі створюють укриття за кошти благодійників

У Запоріжжі починають будівництво укриттів у закладах освіти, що фінансується з українського благодійного фонду.



Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив запорізький народний депутат, член Комітету з національної безпеки, оборони та розвідки Геннадій Касай.

Як зазначає нардеп, він разом з колегами з партії «Слуга Народу», Сергієм Штепою та Павлом Мельником, займалися пошуком фінансових ресурсів, щоб створити безпечні умови для школярів. Завдяки особистим контактам вдалося прийти до співпраці з благодійним фондом, який готовий профінансувати будівельні роботи та обладнання для укриттів у двох запорізьких школах.

«Зараз в одній з цих шкіл робітники проводять первинний демонтаж та створюють обовʼязкові для безпечного перебування запасні виходи. Зовсім скоро приміщення буде готово до наступного етапу робіт», – зазначив Геннадій Касай.


Народний депутат підкреслює, що саме облаштовані укриття у навчальних закладах є однією з обовʼязкових умов для повернення до змішаної форми навчання у Запоріжжі.

За словами Геннадія Касая, надалі такі проекти будуть реалізовуватися спільно з органами влади, міжнародними та українськими донорами.

Раніше «Паноптикон» повідомляв, що МОН на облаштування укриттів у запорізьких школах виділило менше 35 млн грн.
Добавлено: 27-06-2023, 12:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх