У тимчасово окупованому Мелітополі побільшало ворожих «туристів»

У тимчасово окупованому Мелітополі рашисти продовжують грабувати житло та заселятись у порожні оселі містян. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, наразі ще більше ворогів приїжджає до тимчасово окупованого Мелітополя.

«Сьогодні вкрай складно знайти житло в Мелітополі, яке б було порожнім. Частину житла наших мешканців вони (окупанти, - ред.) націоналізували, а іншу частину, на тих чи інших правах заїжджають ті гауляйтери, яких вони привозять з континентальної ерефії», ― зазначив Федоров.

Крім того, Федоров наголосив, що місцеві мешканці продовжують чинити спротив та не бажають співпрацювати із ворогом, а тому окупантам доводиться привозити найманих робітників з інших регіонів росії та Білорусі.

Також, мер Мелітополя додав, що зараз існує тенденція заміни очільників окупаційної адміністрації в регіоні, які виконували свої функції у перший рік повномасштабного вторгнення.

«Новим заступником так званої голови окупаційної адміністрації Данильченко став гастролер з Донецька Олександр Остапенко. Колаборант «прославився» участю в антимайдані у Дніпрі у 2014 році та в незаконному збройному формуванні ДНР. Тепер буде завідувати внутрішньою політикою та поведінкою місцевих шісток», ― повідомив Федоров.
Добавлено: 24-07-2023, 12:41
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх