Запорізький волонтер вимагає у в.о. мера Запоріжжя допомогти фронту дронами

Фото: Рудольф Акопян / Facebook

Запорізький волонтер Рудольф Акопян вимагає у в.о. мера Запоріжжя Анатолія Куртєва допомогти фронту дронами, вказуючи на проблему несправедливого використання коштів з міського бюджету.

Про це волонтер написав на своїй Facebook-сторінці вчора, 24 липня.

Він наголошує, що наразі на фронті дуже велика потреба у дронах, автівках і тепловізовах, проте волонтери вже не встигають реагувати та закривати запити від військових частин.

"Замість допомоги фронту пан Куртєв використовує наші з вами гроші на те, що зараз "неначасі": застилає новою бруківкою проспект, закуповує нікому непотрібні водонагрівачі, а також покіс трави за великі кошти, фінансування новоутворених КП "Муніципальна Варта" і багато іншого".

За його словами, наразі представники різних військових частин прийняли рішення подати на ім’я пана Куртєва запити на допомогу їх підрозділам дронами з бюджета міста.

Раніше ми повідомляли, що український військовослужбовець Іван Мінченко зареєстрував петицію про створення міської програми для закупівлі дронів. Куртєв написав, що передасть її на опрацювання профільним департаментам та депутатським комісіям.
Добавлено: 25-07-2023, 12:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх