Запоріжжя зможе облаштувати укриття завдяки Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

Фонд ліквідації наслідків збройної агресії покриє фінансування цивільних укриттів та бомбосховищ у Запоріжжі.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів запорізький народний депутат Геннадій Касай.

Він повідомив, що про це йшлося на його зустрічі із заступником міністра інфраструктури України, головою Агенства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафою Найємом.

«Окреслили майбутню реалізацію облаштування бомбосховищ у Запоріжжі, яке обговорювали на попередній зустрічі з паном Найємом та віце-премʼєр-міністром, міністром інфраструктури Олександром Кубраковим», — підкреслив Геннадій Касай.


За словами Мустафи Найєма зараз місцеві виконавчі органи можуть створити всі умови для безпеки громадян, адже відповідно до Постанови Кабінету міністрів України № 608 з'явилася можливість надати місцевим бюджетам державні субвенції на проектування, відновлення, будівництво об’єктів громадського призначення.

«Тепер Запорізька міська рада може розробляти проекти розбудови цивільних укриттів у Запоріжжі, а фінансування буде надходити з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії», — додає Геннадій Касай.


Геннадій Касай додав, що ці зміни дозволять ефективно розподілити кошторис міста та забезпечити належний рівень безпеки для запоріжців.
Добавлено: 25-07-2023, 13:02
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх