Запорізький нардеп закликав міську раду збільшити допомогу захисникам

Запорізький народний депутат Геннадій Касай звернувся до депутатів міської ради Запоріжжя із закликом підтримати петиції запоріжців про виділення коштів з міського бюджету на закупівлю дронів для військових.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

«Закликаю міську раду, і в першу чергу – представників президентської партії, на найближчій сесії підтримати виділення коштів з міського бюджету на придбання дронів для наших захисників», – зазначив Геннадій Касай.


Він наголосив на безпековій ситуації у Запоріжжі, що зазнає атак дронів та ракет, які не встигає перехопити протиракетна оборона.

«Наше місто безпосередньо зацікавлене у відсуванні лінії фронту якомога далі. Я вже не кажу про першочергову задачу – якнайшвидшого звільнення наших територій, але звільнення «розумного», високотехнологічного, зі збереженням життя та здоров'я військових», – написав нардеп.


На думку Касая, попри складнощі в економіці та наповненні бюджету, можна віднайти ресурси допомоги для армії. Він вважає, що підтримка ЗСУ не повинна завадити облаштуванню укриттів, ремонту житла, оновлення мереж, які потрібні місту і в часи війни. Але інші, менш важливі витрати можна скоротити заради підтримки армії.

«Зараз точно можна відмовитися від нових офісних меблів за 980 тисяч грн, від нових парт за 3 млн грн (тим більше, якщо навчальний рік так і не буде очним), від ремонтів пішохідних доріжок за півмільйона у закладах, які поки що не працюють на повну силу», – підкреслив Касай.
Добавлено: 23-08-2023, 16:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх