У Запоріжжі було викрито двох чоловіків, які обманом заволоділи мобільними телефонами містян

Фото: ГУНП в Запорізькій області

У двох районах міста Запоріжжя було викрито шахраїв, які скористались довірою перехожих та нібито для важливого дзвінка, заволоділи їх телефонами.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

У Хортицькому районі міста до співробітників поліції звернувся 33-річний місцевий мешканець. За його словами, він залишив біля супермаркету свій велосипед, а невдовзі виявив його відсутність. По допомогу він звернувся до випадкового перехожого, який пообіцяв допомогти в його пошуку. Невідомий чоловік попросив у потерпілого телефон та втік із гаджетом.

Працівникам кримінальної поліції вдалось встановили особу та місцеперебування шахрая. Ним виявився 31-річний житель Запоріжжя, якого неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зазначається, що аферист свою провину не заперечував та встиг продати телефон, залишивши сім-карту потерпілого.

Ще один подібний випадок стався в Олександрівському районі міста. За аналогічною схемою телефоном перехожого заволодів 35-річний раніше судимий чоловік. Наразі відносно нього триває розгляд справи в одному із судів міста за вчинення аналогічних злочинів.

Наразі обом фігурантам повідомлено про підозру. Їм загрожує до 3 років позбавлення волі.
Добавлено: 7-08-2023, 13:22
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх