У Запоріжжі пройшов чемпіонат області з ушу (ФОТО)

З 25 по 26 листопада на базі Запорізької гімназії № 101 пройшов чемпіонат Запорізької області з ушу серед дорослих, юніорів та юнаків.



Про це повідомив запорізький народний депутат Геннадій Касай, який взяв участь у церемонії відкриття.

"Цими вихідними взяв участь у церемонії відкриття Чемпіонату області з ушу серед юнаків, юніорів та дорослих. Поміж іншим, виконав почесну місію з вручення посвідчень майстрів спорту та кандидатів у майстри спорту.

Вдячний спортсменам, тренерам та організаторам за те, що цей яскравий вид спорту продовжує розвиватись у нашому місті!", - написав нардеп у себе на сторінці у Facebook.




Як повідомляється на сторінці Запорізької федерації ушу в Instagram, у змаганнях прийняли участь близько 150 спортсменів. За програмою змагань відубдулися виступи у традиційному ушу, а також поєдинки у контактному розділі — саньшоу. Окрім запорізького народного депутата України Геннадія Касая на заході були присутні і інші почесні гості: директор ДЮСШ№10 заслужений тренер України Євгеній Шульга та президент ГО "ЗМФУ" заслужений тренер України Максим Мороз.

На церемонії відкриття змагань Геннадій Касай урочисто вручив посвідчення КМСУ таким спортсменам: Шмиглі Дар'ї, Деркач Єві, Гук Марії, Заєцю Владиславу та посвідчення МСУ Соболь Лідії.





Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 28-11-2023, 11:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх