У Запоріжжі успішно пройшов перший етап юнацької гандбольної першості

У Запоріжжі триває друга відкрита першість Запорізької області з гандболу серед юнаків 2006-2009 р.н. та дівчат 2007-2010 р.н.
В змаганнях серед юнаків беруть участь дві команди запорізької ДЮСШ ім. Лагутіна, міської ДЮСШ №3 та ОСДЮШОР з гандболу.
У Запоріжжі успішно пройшов перший етап юнацької гандбольної першості

Як повідомив голова Федерації гандболу Запорізької області Геннадій Касай на своїй сторінці у Facebook, ігри першого етапу пройшли у запеклій та напруженій боротьбі: інтрига в кількох матчах зберігалася буквально до останніх хвилин та секунд.

За результатами першого етапу лідерами першості є вихованці ДЮСШ ім. Лагутіна, проте боротьба за перше місце триватиме у наступному етапі.
Також свої змагання в рамках першості розпочинають дівчата.


Перша відкрита першість області пройшла за ініціативи Геннадія Касая у 2021-2022 роках. Змагання зібрало сотні дітей з усієї України та стало фактично альтернативним чемпіонатом країни серед дитячо-юнацьких команд. Окрім ДЮСШ із Запоріжжя, в першості брали участь хлопці та дівчата з Одещини, Миколаївщини, Херсонщини, Полтавщини та, звичайно ж, з інших міст Запорізької області: Полог, Оріхова, Мелітополя.

Цьогоріч окрім хлопців та дівчат із запорізьких міських ДЮСШ, за звання найкращих позмагаються вихованки дитячо-юнацьких спортивних шкіл міст Пологи та Оріхів, які змогли евакуюватися з тимчасово окупованих територій Запорізької області.
Добавлено: 29-04-2023, 13:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх