Палац спорту «Запоріжалюмінбуд»: оновлений спорткомплекс з готелем, кафе та сауною запрошує гостей (ФОТО, ВІДЕО)

В спортивних залах «Запоріжалюмінбуд» проводять тренування численні спортивні секції та клуби: від настільного тенісу до гандболу. Також і всі охочі можуть орендувати зали для тренувань та матчів, а до послуг відвідувачів, крім того, готель, сауни та кафе.



Сьогодні Палац спорту «Запоріжалюмінбуд» надає послуги з організації спортивних заходів. Великий спортивний зал, придатний для проведення ігор високого рівня, облаштований сучасним обладнанням: електронним табло, звуковою апаратурою. Має трибуни для глядачів, VIP-сектор та прес-ложу.

Також у палаці спорту є малий спортивний зал, де можна проводити тренування команд, товариські ігри або й просто матчі друзів. Орендувати зали можуть як професійні команди, так і звичайні любителі спорту. До послуг спортсменів зокрема роздягальні та душові.

Оренда великого спортивного залу від 1000 гривень за годину, малого - від 800 гривень за годину. Оренда за телефоном +380 99 212 36 59.













Спортсмени та гості міста розміститися можна у готелі «Спорт», який розташований у спорткомплексі та має номери різного класу. Бронювання по телефону +380501008089.



Смачно поїсти можна в кафе зі стилізованим затишним інтер'єром. Кухарі пропонують страви європейської, української національної кухні та холодні та горячі напої.

Крім цього, у палаці спорту «ЗАБ» можна відпочити та відновитись у сауні, де кожен може звільнити тіло від напруги, зміцнити свій імунітет і насолодитися хвилинами спокою.

Вартість від 500 гривень/година (8 осіб) + 50 гривень за кожну наступну особу. Запис за телефоном +380 99 212 36 59.





Палац спорту «ЗАБ» знаходиться зовсім неподалік від центру міста – за адресою Північне шосе, 10 – і працює з 8:00 до 20:00 по буднях та з 8:00 до 17:00 по вихідних.
Палац спорту «ЗАБ» у Facebook та Instagram

Добавлено: 1-12-2023, 22:37
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх