Оренда спортзалів, готель, сауна: відомий запорізький палац спорту запрошує гостей

Після тривалого періоду невизначеності та затишшя спорт і активне життя знову повернулися у стіни запорізького палацу спорту «Запоріжалюмінбуд», також відомого за абревіатурами «ЗАС» або «ЗАБ».


Оренда спортзалів, готель, сауна: відомий запорізький палац спорту запрошує гостей

У його спортивних залах сьогодні проводять тренування численні спортивні секції та клуби: від настільного тенісу до гандболу. А славетний ігровий майданчик, де проходили національні та навіть міжнародні матчі з гандболу, баскетболу та міні-футболу, вже прийняв цієї осені два турніри – поки що дитячо-юнацькі: гандбольні першості міста та області з гандболу.



Великий спортивний зал, придатний для проведення ігор високого рівня, облаштований трибунами для глядачів, VIP-сектором та прес-ложею, електронним таблом та звуковою апаратурою. Також у палаці спорту є малий спортивний зал, де можна проводити тренування команд, товариські ігри або й просто матчі друзів. Орендувати зали можуть як професійні команди, так і звичайні любителі спорту. До послуг спортсменів зокрема роздягальні, душові та кафе.


Крім цього, у палаці спорту «ЗАБ» можна відпочити та відновитись у сауні. А гості міста можуть розміститись у готелі «Спорт», який також знаходиться у спорткомплексі та має номери різного класу.

Палац спорту «ЗАБ» знаходиться зовсім неподалік від центру міста – за адресою Північне шосе, 10 – і працює з 8:00 до 20:00 по буднях та з 8:00 до 17:00 по вихідних.
Палац спорту «ЗАБ» у Facebook та Instagram
Добавлено: 20-11-2023, 08:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх