Запорізькі компанії, які займаються вивозом сміття, узгодили використання комунального полігону

Компанії «Вельтум-Запоріжжя» та «Гранік», які надають послуги вивозу побутових відходів, повідомили, що наразі доступу сміттєвозів «Граніка» на комунальний полігон відходів, яким управляє «Вельтум-Запоріжжя» нічого не перешкоджає.


Раніше "Паноптикон" писав, що у Запоріжжі та області можуть бути проблеми з вивозом сміття. Тоді директор компанії "Гранік" Геннадій Дубов, стверджував, що ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя відмовляється продавати талони на захоронення відходів, та заявляв, що таким чином їм фактично блокують доступ на комунальний полігон.

Разом з тим, директор «Вельтума» Ігор Бурчак повідомив, що отримав такий-то лист з з проханням внести зміни в існуючий договір та наразі документ проходить узгодження.

“30 листопада до ТОВ "ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя" надійшов лист від "Екотехнологічної компанії "Гранік" щодо внесення змін до діючого договору стосовно збільшення договірних об'ємів захоронення ТПВ. 1 грудня цей лист був мною розписаний і переданий на опрацювання до договірного відділу”, - повідомив Генеральний директор ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» Ігор Бурчак, пише 061.

Директор «Граніка» Геннадій Дубов у своєму пості відзначив «відповідальні дії» компанії-конкурента, але запевнив, що надалі компанія захищатиме інтереси клієнтів та громад, в яких працює, будь-якими законними методами.

"Станом на сьогодні наш шановний конкурент (який, поміж іншим, ще й контролює доступ до комунального полігону) ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя публічно через ЗМІ запевнив громаду, що жодних перепон для «Граніка» у цьому напрямку створювати не буде. Раді, що ця позиція і, можна сказати, обіцянка громаді була озвучена на широкий загал — відповідальні дії, навіть з боку конкурента, ми завжди визнаємо та підтримуємо!", - написав Дубов.


Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 7-12-2023, 15:45
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 Олександр

Та так! Узгодили!  Погляньте  на  вул.Героїв  полку Азов!  Там, впродовж  всієї  вулиц звалища  сміття, гілок, листя,  І  нікому  нічого не  треба  уже  на  протязі  5 років!

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх