У Запорізькій області відкрили чемпіонат з військово-спортивних багатоборств

Відокремлений підрозділ Всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств продовжує працювати. 17 березня в ЗНУ відбулося відкриття чемпіонату цього виду спорту. Запорізькі спортсмени регулярно здобувають нагороди найвищих ґатунків на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів. Про це звітує представниця ЗОВА Наталія Власова.

Станом на теперішній час робота федерації проводиться в 5 спортивних клубах м. Запоріжжя і нараховує 140 спортсменів (з них 15 Майстрів спорту України та Майстрів спорту України міжнародного класу, 15 членів національної збірної команди України).

«На жаль, війна внесла свої  корективи в роботу федерації. Значна кількість спортсменів та тренерів залишилися в окупації і наразі не проводять навчально-тренувальну роботу. Багато перспективних спортсменів були вимушені завершити свою спортивну карʼєру, а спортивні клуби, які функціонували по всій Запорізькій області припинили свою діяльність», – повідомляє Наталія Власова.

Також багато хто зі спортсменів стали на захист України. Уже люди, які загинули на війні, серед яких Артем Присяжнюк, памʼяті якого  присвячений чемпіонат.

Фото: Наталія Власова | Facebook
спорт, Запорізька область, Запоріжжя, багатоборства
Добавлено: 20-03-2024, 11:54
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх