У Запоріжжі стартував відбір на курс з жіночого підприємництва

У межах проєкту Ukrainian Women Enterpreneurs Hub стартуватиме нове навчання з жіночого підприємництва. Курс підійде людям, які мають: бізнес-ідею, але не достатньо знань, щоб її втілити; існуючий бізнес, але прагнуть його розвивати та масштабувати, мали бізнес до війни, який мріяли релокувати/відновити/перезапустити. Упродовж навчання учасниці, які пройдуть відбір, зможуть отримати поради від досвідчених менторів і консультантів. Про це повідомили у Facebook Запорізького обласного центру молоді.

«Наступний курс триватиме з 17 квітня по 10 травня! В межах курсу учасниці розвиватимуть візійне мислення, лідерські якості, адаптивність та отримають конкретне розуміння з основ ведення бізнесу, розробки бізнес-плану та комунікаційної стратегії. Заняття проводитимуться в офлайн та онлайн форматі», – йдеться в повідомленні.

Участь безоплатна, усім охочим необхідно зареєструватись. Відповідь надійде на електронну пошту протягом декількох днів. Учасниці, які пройдуть відбір, зможуть отримати поради від досвідчених менторів і консультантів.

Дедлайн для заповнення форми реєстрації: до 14 квітня 2024 року.
Старт навчання: 17 квітня 2024.

Анкета.

Під час першого набору у фінал пройшли ідеї: фотографій Анастасії Ракус, магазину для домашніх улюбленців Ганни Покровської, архітектурного бюро засновниці Urbanization.zp Кароліни Мішель Макайї та керамічної майстерні Наталії Васильєвої. Ще 20 ідей будуть реалізовані в найближчий час.

Фото: Фіналісти й фіналістки першого відбору проєкту | Facebook
навчання, Запоріжжя, курс, комунікації, бізнес
Добавлено: 10-04-2024, 15:14
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх