Сьогодні у Запоріжжі Ірина Цілик презентуватиме фільм «Я і Фелікс». Квитки ще є

Режисерка Ірина Цілик вже прямує до Запоріжжя на спеціальний вечірній показ свого ігрового фільму «Я і Фелікс». Кіносеанс розпочнеться о 16:00 у Байді вже сьогодні. Після перегляду буде обговорення деталей з українською режисеркою. Про це Ірина Цілик написала у Facebook.

«Я і Фелікс» розповідає історію про дорослішання хлопця Тимофія у 90-х. У центрі сюжету – його стосунки із сім’єю, друзями, першим коханням, і з колишнім контррозвідником Феліксом, який служив під час війни в Афганістані. Стрічка знята за мотивами книжки «Хто ти такий?» українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха «Хто ти такий?», яку видали у видавництві «Meridian Czernowitz». Провідним персонажем є ексцентричний чоловік, на ім'я Фелікс, якого зіграв поет Юрій Іздрик.
Сьогодні у Запоріжжі Ірина Цілик презентуватиме фільм «Я і Фелікс». Квитки ще є

«Квитки ще є, у деяких містах навіть купа. Вчора у Миколаєві деякі люди говорили, що почули про показ випадково в останній момент. Шкода буде, якщо ви чи ваші знайомі хотіли б, але не встигли дізнатися», – зауважила режисерка.

Купуйте квитки, у Запоріжжі ще є місця

Подія на Facebook

Нагадаємо, за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Я і Фелікс» український поет Юрій Іздрик отримав «Золоту Дзиґу».


Паноптикон повідомляв, що режисерка Ірина Цілик приїде в Запоріжжя презентувати фільм «Я і Фелікс» (Фото Іздрика з коментарями)

«Коли ми самі стаємо дорослими, ми бачимо усе іншими очима. Підлітковий вік — це період, коли ти хочеш спертися на когось, а довкола одні надламані дорослі», – йдеться на сторінці фільму.

Фото: Iryna Tsilyk | Facebook
кіно, Запоріжжя, фільм, книжки, зустріч
Добавлено: 12-04-2024, 09:12
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх