Кінострічка «Ти мене любиш?» про 90-ті в Україні вийшла в запорізький прокат

30 травня у всеукраїнський прокат вийшла стрічка про дорослішання та кохання в умовах суворих 90-тих — фільм «Ти мене любиш?» режисури Тоні Ноябрьової. Це українська драма 2023 року, триває півтори години. Фільм показуватимуть у великій залі кінотеатра Довженка у Запоріжжі. 31 травня кіно розпочнеться о 10:30, а вже з 1 червня транслюватимуть о 10 ранку. Квитки коштують від 90 до 300 гривень. Про це йдеться на сайті запорізького кінотеатру.

Про що фільм?
Дівчина Кіра, що тільки вступила до театрального вишу, проживає своє дорослішання через розрив із сім’єю – її батьки несподівано для неї розлучаються після 20-и років ідеального, як їй здавалося, спільного життя. Кіра змушена подорослішати і прийняти нову реальність на тлі зламу старої імперії СРСР і народження нової держави України.


Кінокритики відзначають, що фільм вражає візуальною складовою, попри близькість часового проміжку, її відтворити достатньо складно. Хоча умови, в яких розгортається сюжет фільму, видаються не найкращими для сплесків моди та краси й асоціюються з дефіцитом і обмеженнями, цікавою видається мода стрічки з десятиліття 90-х. Про це художниця з костюмів розказала виданню Harper’s Bazaar.

Прем'єра стрічки відбулася на Берлінале. Це друга повнометражна робота режисерки, що досліджує теми дорослішання та кохання в часи переломних для України 1990-х.


Фото: Бекстейдж з фільму «Ти мене любиш?»
кіно, фільм, Україна, Запоріжжя, мода
Добавлено: 31-05-2024, 02:11
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх