В Україні скоро почнеться вакцинація в приватних клініках (ВІДЕО)

Скоро в країні повинен розпочатися процес вакцинації громадян в приватних клініках.

Джерело: В Україні скоро почнеться вакцинація в приватних клініках 

Ті, чия черга на отримання безкоштовної щеплення ще не підійшла - зможуть зробити її платно. Про це повідомила Юлія Мендель в ефірі «Погляду з Банкової» на телеканалі «Дім».


У 2021 році всі, хто хочуть зробити щеплення від COVID-19, зможуть скористатися послугами приватних клінік. Процедура буде платною, однак не доведеться чекати своєї черги. За словами прес-секретаря президента - препарату вистачить усім.

Ще Юлія Мендель порадила вже зараз зареєструватися бажаючим вакцинуватися від коронавируса за державною програмою. Вона зазначила, що таким чином щеплення можна буде отримати безкоштовно.

«Один флакон вакцини розрахований на 10 уколів. Після відкриття його треба використовувати протягом шести годин. Якщо на щеплення записалося менше десяти осіб з групи, в якій пріоритет на даному етапі вакцинації, то укол роблять тим, хто не входить в цю групу, але записався на щеплення. Це - одна з причин, чому вже треба реєструватися на вакцинацію », - уточнила прес-секретар.

Нагадаємо, сьогодні, 29 березня, в Україні зафіксовано 8 346 випадків зараження коронавирусной інфекцією.

Раніше Максим Степанов заявив, що Україна зацікавлена в тому, щоб фармакологічні компанії мали можливість завозити в країну вакцини проти коронавируса. В Україні з'явиться можливість купити вакцину від COVID-19 в аптеках.

«Як тільки комерційні компанії привезуть вакцину, то, напевно, її можна буде купити. МОЗ, навпаки, закликає будь-фармкомпанії, які працюють на цьому ринку: якщо у вас з'явиться можливість, будь ласка, привозите, ми її зареєструємо », - розповів Степанов.

При цьому він зазначив, що мова йде тільки про тих вакцинах, які зареєстровані на території України.

Також він додав, що в разі пропозиції щодо ввезення вакцин будуть швидко пройдені всі процедури, які повинна провести Держлікслужба. Все для того, щоб в Україні з'явився ринок вакцин від коронавируса.

Відзначається, що комерційного ринку не існує ні в одній країні світу.

За матеріалами: Відкритий, ДП

Добавлено: 29-03-2021, 09:56
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх