У Дніпрі пройшов фестиваль авіації (ВІДЕО)

На аеродромі Кам'янка влаштували фестиваль авіації.

Для гостей провели екскурсію летовищем, підготували виставку техніки, а ще влаштували концерт. Люди охоче фотографувалися біля літаків та піднімалися на борт. Сиділа на місці пілота і наша Юлія Звягінцева.


Родзинка програми це виставка авітехніки. Тут представлено близько 20 літаків. Та найбільше техніка зацікавила малечу. Діти охоче фотографувалися у кабіні та головне, аби нічого не наклацали, каже пілот. Віктор Зайченко літає вже 35 років. Зізнається, його повітряний транспорт справжня легенда.

«Багатоцільовий літак. Використовувався як штабний, як поштовик в сільському господарстві, для парашутистів, на патрулювання. Так само він використовувався для санавіації, тут був люк для як перевезення поранених», - говорить пілот Віктор Зайченко.

Від такої кількості техніки у шестирічного Микити просто очі розбігаються. Каже, найбільше сподобались літаки, що у небі.

«Мені сподобалося, що злетів літак і мені сподобалося, що на наших очах ми бачили 2 літаки над нами», - говорить Микита Бабич.

На фестиваль Микита прийшов разом з батьками. Його тато працює авіадиспетчером. У небі контролює великі пасажирські літаки.

«Нарешті я добрався до дрібномоторній авіації. У мене батько пілот і все життя літав на як 5 ... Тут цікаво подивитися як молоді хлопці літають», - говорить Олександр Бабич.

Окрім виставки техніки тут також організували зону відпочинку та фуд-корт, де готували гарячі страви та прохолодні напої

«Смачні напої, коктейлі, що завгодно. Всі смачно і все свіже», - говорить барменка Антоніна Крят.

А поки дорослі стояли у черзі за напоями — діти розважалися. Для них влаштували тематичні конкурси. Малеча запускала паперові літаки та отримувала за це солодкі презенти.

А після - влаштували розіграш з цінними презентами. Найактивнішим подарували сертифікат на політ, а після для всіх організували концерт.

«Приємна атмосфера, музика, фуд-корт. Будуть польоти, багато польотів, цікавих польотів, пілотажна програма. Можна подивитися», - говорить організатор фестивалю Олександр Федосєєв.

Маленькі гості свята кажуть, солодощі, подарунки та музика їм сподобалися та найбільше вразили саме літаки.

«Було дуже цікаво. Я літаки так близько ніколи не бачила, тільки в небі», - говорить Влада Литвинова.

«Мне найбільше подобається, як вони роблять мертву петлю», - говорить Ельдар Зубков.

Також ввечері тут організували концерт. Для виступу запросили український гурт «Гражданин Топінамбур».

За матеріалами: 34.ua

Добавлено: 27-07-2021, 14:04
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх