У Запоріжжі на блокпосту виявили наркотики у пасажирів таксі

У Запоріжжі на одному з блокпостів співробітниками районного управління поліції було затримано пасажирів таксі, у котрих в ході перевірки документів та огляду особистих речей, були виявленні зіп-пакети з наркотиками.

Один з правопорушників перевозив понад 80 розфасованих доз наркотичної «солі» з метою збуту. Його товариш мав при собі близько грама метамфетаміну – нібито для власного вжитку. Наркозбувачу вже повідомлено про підозру та взято під варту. Кваліфіковану оцінку діям другого фігуранта буде надано після експертизи, – йдеться у повідомлені ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

25-річний чоловік мав при собі білу порошкоподібну речовину вагою понад 160 грамів. За його словами, наркотики він придбав на одному з Телеграм-каналів для подальшого збуту. Чоловіка було затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У Запоріжжі на блокпосту виявили наркотики у пасажирів таксі


Інший, 26-річний місцевий мешканець, також мав при собі порошкоподібну речовину вагою близько грама. Чоловік вже має судимість за незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту та наразі очікує рішення суду за вчинення іншого наркозлочину.



4 лютого старшому з фігурантів слідчим повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. На цей час йому вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Остаточна правова кваліфікація та повідомлення про підозру для другого фігуранта справи стане відомо за результатами експертних досліджень.

Досудове розслідування триває.

Добавлено: 7-02-2023, 10:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх