Мобільні крематорії та найманці "Вагнера": в Генштабі розповіли про ситуацію на Запорізькому напрямку

До Запорізької області прибули найманці з ПВК «Вагнер», яких завербували у в’язницях. Про це 10 лютого інформує Генеральний штаб Збройних сил України у своєму ранковому зведенні.

"З метою поповнення втрат, до населеного пункту Мирне Запорізької області, російські окупанти привезли найманців з так званого ПВК "вагнер", з числа завербованих ув’язнених", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Запорізькому напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Темирівка, Ольгівське, Староукраїнське, Гуляйполе, Червоне, Степове, Щербаки, Новоандріївка, Оріхів, Новоданилівка, Мала Токмачка і Чарівне Запорізької області.

Крім цього, вчора, 9 лютого у Генштабі повідомили, що місцеві жителі окупованого Токмаку скаржаться на постійний сморід через те, що російські загарбники облаштували мобільний крематорій у місті.

"Противник продовжує зазнавати втрат. Для приховування кількості загиблих окупантів на території підприємства “Придніпровська Біотес” в місті Токмак Запорізької області російські загарбники облаштували мобільний крематорій. Місцеві мешканці скаржаться на постійний трупний сморід у південно-східному районі міста, особливо вночі", - наголошують у зведенні.
Добавлено: 10-02-2023, 12:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх