У Запоріжжі стартував юнацький чемпіонат міста з гандболу серед юнаків

16 жовтня в обласному центрі стартував дводенний Чемпіонат міста Запоріжжя з гандболу серед юнаків та мікс команд 2008―2010 року народження. Спортивні змагання проводяться на базі Палацу Спорту «ЗАБ».
У Запоріжжі стартував юнацький чемпіонат міста з гандболу серед юнаків

Загалом у чемпіонаті взяли учать 5 команд, серед яких: 2 команди ДЮСШ ім. Ю. Лагутіна, 2 команди ДЮСШ №3 та КЗ ОСДЮШОР з гандболу.
За словами головного секретаря та заступника директора з навчально-тренувальної роботи ДЮСШ ім. Ю. Лагутіна Андрія Апанасенко, через повномасштабне вторгнення РФ на територію України та ризики під час ракетної небезпеки, подібні змагання у Запоріжжя відбуваються нечасто. Крім того, він зазначив, що є діти, які з батьками виїхали за кордон та ті, у яких немає можливості відвідувати тренування, що негативно впливає на розвиток спорту в регіоні.



«Наразі ми набираємо дітей з 2013 та 2015 року народження. Ми беремо до себе дітей переселенців, але основна частка дітей ― місцеві. Попри контекст війни ми продовжуємо тренувати дітей та намагаємось вижати з цього все, наскільки це можливо. Підготовка, як в освітній школі: діти вже ходять на тренування, займаються, набирають форму, але залишились прогалини, які нам необхідно наздогнати», ― сказав Андрій Апанасенко.





Нагадаємо, влітку вихованці запорізької гандбольної ДЮСШ ім. Ю. Лагутіна відправилися на фестиваль спорту в Італію, а навесні у Запоріжжі пройшла масштабна обласна першість з гандболу серед юнаків та дівчат.
Добавлено: 17-10-2023, 12:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх