У ще одній запорізькій школі облаштували повноцінне укриття (ФОТО)

Завдяки підтримці партнерів з ЮНІСЕФ ще одна запорізька школа має повноцінне укриття.


Як повідомляє секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, раніше в рамках співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) було відремонтуване укриття у загальноосвітній школі №15, а нині аналогічний проєкт реалізували у 98-й гімназії.

Тепер сховище цього навчального закладу, площею більше 360 квадратів, має належну кількість запасних виходів, прилади для освітлення й обігріву, сучасну вентиляційну систему та необхідні для навчання меблі.






Як відомо, у двох школах Запоріжжя завершилося облаштування укриттів, які були відремонтовані та оснащені всім необхідним за кошти благодійного фонду. Під час ремонту в укриттях навчальних закладів був проведений капітальний ремонт стін, стелі та підлоги, облаштування санвузлів, яких раніше не було, встановлення системи вентиляції, забезпечення водопостачання. Також для приміщень закупили все необхідне: парти, стільці, монітор, кінопроєктор. Одне з укриттів вже використовують вчителі для дистанційного онлайн-навчання.

Крім того,як писав раніше "Паноптикон", на обладнання, поточний та капітальний ремонти укриттів та бомбосховищ (зокрема у навчальних закладах) в Запорізькій області будуть виділені додаткові кошти — приблизно 97 млн грн.

Як писав раніше "Паноптикон", після завершення ремонтних робіт та надання фахівцями ДСНС дозволу на експлуатацію, буде прийматися рішення щодо переходу закладів на змішану форму навчання.

Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 6-12-2023, 22:08
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх