У Запоріжжі підписали Меморандум щодо підтримки освіти в Енергодарі та громадах

21 лютого Запоріжжя відвідав виконавчий директор фінської консалтингової компанії Finnoschool Ltd.

На запрошення Енергодарської громади у Запоріжжя приїхав виконавчий директор фінської компанії Мікко Лумме, з яким підписали меморандум щодо підтримки освітньої галузі. Про це написали на сайті Енергодарської міської територіальної громади.

Документом передбачено налагодження напрямів співпраці, направлених на поліпшення якості та доступності освіти, обмін передовими напрацюваннями, технологіями, новітніми проєктами в освітній сфері.

Йдеться в тому числі й про будівництво в перспективі нових шкіл, дитячих садочків, закладів професійної освіти. А також, в разі потреби, реконструкцію та відновлення вже існуючих та їхнє оснащення. Є можливість започаткувати спільні проєкти, курси, навчальні модулі в режимі онлайн. 

Співпраця також може включати підтримку фінами інших будівельних проєктів.


До підписання Меморандуму, крім Енергодара, долучилися громади, які перебувають в тимчасовій окупації: голови та керівники Василівської, Михайлівської територіальних громад, Благовіщенської та Мало-Білозерської військових адміністрацій, а також керівники їхніх освітніх закладів. Також долучилися освітяни Енергодара.

Фото: Енергодарська міська територіальна громада | сайт
Енергодар, меморандум, освіта, Фінляндія, допомога
Добавлено: 26-02-2024, 02:14
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх