В поліції показали наслідки нещодавніх ворожих обстрілів у населених пунктах Запорізької області (Фото)

Упродовж 17, 18, 19 та 20 лютого на території Запорізького, Пологівського та Василівського районів Запорізької області відбувалися обстріли. Про це повідомляє пресслужба ГУНП області.

"За останні чотири доби «визволителі» нанесли 220 ударів (переважно з артилерії) по території області", - йдеться у повідомленні.

Так, 20 лютого росіяни обстріляли місто Запоріжжя та район. У результаті атаки постраждали об'єкти цивільної та критичної інфраструктури. Частково пошкоджена будівля дитячого садочка.

Проти мешканців смт. Балабиного Кушугумської ОТГ ворог застосував балістичні ракети типу Іскандер К. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено розташовані поруч з осередком вибуху житлові будинки, господарчі споруди та транспортні засоби мирного населення.




У Магдалинівці також пошкоджені дахи та фасади будинків, транспортні засоби, будівлі господарського призначення. Крім цього, в результаті обстрілу загинула домашня худоба.

"Ворожим вогнем пошкоджені лінії електроживлення – без світла залишились три вулиці населеного пункту", - зазначають в поліції.



Упродовж останніх чотирьох діб росіяни гатили по житлових секторах Пологівщини. Значних руйнувань зазнали населені пункти Гуляйполе та Оріхів, Залізничне, Мала Токмачка, Ольгівське, Малинівка, Темирівка, Новоандріївка, Білогір’я, Новоданилівка, Червоне, Чарівне, Щербаки, Староукраїнське та Полтавка.



Під вогонь окупантів потрапив і Василівський район. Загарбники нанесли удари по Степногірську, Степовому, Павлівці, Малих Щербаках та Кам’янському. Ворожою артилерією вщент зруйновані багатоповерхівки, в приватних будинках, розташованих неподалік, побиті дахи та вікна, пошкоджені фасади, паркани та дворова територія.



Добавлено: 22-02-2023, 10:04
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх