У Запоріжжі за 1,5 млн гривень відремонтували ще одне укриття у навчальному закладі (ФОТО)

Наприкінці минулого року завершили капітальний ремонт сховища в гімназії №63, в якій навчається 650 дітей.



Як повідомляє секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв, в укритті відремонтовано підлогу, стелю та стіни, зроблено другий вихід, збудовано санітарну кімнату, замінено комунікації та вентиляцію.

Зараз найпростіше укриття площею понад 100 квадратів відповідає встановленим нормам, має три безпечні мебльовані кімнати для дітей, місце для надання медичної допомоги та пункт психологічної підтримки.

На проведення капітального ремонту було виділено понад 935 тисяч гривень з державного бюджету та понад 623 тисячі гривень – з міського.









Як відомо, у двох школах Запоріжжя завершилося облаштування укриттів, які були відремонтовані та оснащені всім необхідним за кошти благодійного фонду. Під час ремонту в укриттях навчальних закладів був проведений капітальний ремонт стін, стелі та підлоги, облаштування санвузлів, яких раніше не було, встановлення системи вентиляції, забезпечення водопостачання. Також для приміщень закупили все необхідне: парти, стільці, монітор, кінопроєктор. Одне з укриттів вже використовують вчителі для дистанційного онлайн-навчання.

Крім того,як писав раніше "Паноптикон", на обладнання, поточний та капітальний ремонти укриттів та бомбосховищ (зокрема у навчальних закладах) в Запорізькій області будуть виділені додаткові кошти — приблизно 97 млн грн.
Добавлено: 9-01-2024, 10:02
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх